Den nye virkelighed

Gitten Hammerberg-kursus. Foto: Brian Glenn PedersenDen nye tænkte virkelighed – også kaldet scenariemodellen – er en konsulentydelse, som Gitten Hammerberg bruger i situationer med forandringer. Især ved forandringer hvor der er mange ubekendte, og det ofte også ligger lidt ud i fremtiden.

For eksempel når du og din virksomhed mere konkret ønsker at kunne se, hvordan I kan påvirke fremtiden ved at gennemtænke nogle muligheder, og være proaktive.

Udbyttet er at medarbejderne tager et begyndende ejerskab til den forandring, der er i organisationen. De bliver påvirket til at påvirke forandringen, og de bliver mere konstruktive omkring, hvad de aktivt kan gøre.

Fremtiden bliver synlig og håndterbar for dem, der har brug for at kunne forestille sig, hvad de skal i gang med. Pludselig bliver forandringen konkret. I kan se det for jer.

Fordelen er at medarbejderne mere aktivt bliver en del af forandringen og at de ofte bliver mindre bekymrede for fremtiden. I kan måske forebygge stressrelaterede sygemeldinger.

Dagen veksler mellem arbejde i plenum og grupper. Medarbejderne vælger selv de emner eller scenarier, de vil arbejde med og de rykker sig.

Kontakt
Yderligere oplysninger fås af Gitten Hammerberg på telefon 22 71 04 20 eller info@hammerberg.dk.